funstercbanner 2012

Društvu Rast srebrno priznanje Zasavja

Mreža nevladnih organizacij Zasavja (Mrest Zasavje) je že četrto leto zapored ob Dnevu nevladnih organizacij Zasavja podelila priznanja najboljšim zasavskim nevladnim organizacijam.

priznanje1

Med najboljšimi je bilo letos tudi naše društvo Rast, saj smo za svoje uspešno izpeljane družbene projekte dobili srebrno priznanje. Zlato priznanje je prejelo Medgeneracijsko društvo Upanje Trbovlje, bronasto pa Medgeneracijsko društvo Srečno Zagorje.

Podelitev, ki jo Mrest Zasavje tradicionalno organizira vsako leto v eni izmed treh zasavskih občin, je tokrat potekala v veliki sejni dvorani občine Trbovlje. Prireditve se je udeležilo 50 predstavnikov zasavskih nevladnih organizacij, podžupanja Občine Trbovlje Jasna Gabrič, župan Občine Zagorje Matjaž Švagan ter Ljubomir Zalezina kot pooblaščeni predstavnik Občine Hrastnik.

Poleg priznanj za Najboljšo nevladno organizacijo Zasavja 2012 so podelili tudi priznanja za Naj prostovoljca/ko Zasavja 2012. Med nagrajenci sta bili dve članici Medgeneracijskega društva Upanje Trbovlje, in sicer Ana Holc, ki je prejela zlato priznanje, ter Vida Medvešek z bronastim priznanjem, srebrno pa je pripadlo Mojci Grden iz Medgeneracijskega društva Srečno Zagorje.